Despre noi

           KLM PRODUCTION este o companie infiintata in anul 1999 care de-a lungul anilor a capatat o bogata experienta in domeniul advertisingului, oferind servicii complete de consultanta si creatie, astfel incat promovarea imaginii companiei dumnevoastra sa reprezinte un real succes.

          Datorita faptului ca dispunem de o TIPOGRAFIE PROPRIE inca de la infiintare , am capatat o bogata experienta putand realiza o gama diversificata de produse specifice  pietei de publishing: reviste, cataloage, brosuri, postere, flyere, carti de vizita, mape, pliante, etichete, agende, calendare, etc.

           In plus , datorita faptului ca dorim sa oferim solutii integrate in privinta  vizibilitatii  firmei dumneavoastra, am dezvoltat un departament care se ocupa de PRODUCTIA PUBLICITARA tocmai pentru a va ajuta sa creati impreuna cu noi  un concept unitar. Dezvoltam proiecte atat indoor cat si outdoor putand sa va transmitem mesajul printr-o gama diversificata de produse:  casete luminoase , litere volumetrice, postere, panouri publicitare, roll-up, bannere, meshuri, totemuri, standuri expozitionale, inscriptionari auto, inscriptionari textile , rame click cu print etc. In plus ne putem ocupa de personalizarea completa a spatiilor comerciale atat pentru fatadele exterioare cat si in privinta designului interior.

           Scopul nostru este sa inchidem cu succes urmatoarea bucla:

 

                                            CONCEPT  ->  MESAJ  ->  IMPACT  -> REZULTATE

 

          POLITICA societatii KLM PRODUCTION este sa oferim preturi cat mai mici la o calitate cat mai buna, venind astfel in intampinarea clientilor nostri de a se promova eficient in functie de bugetele propuse.

Puteti  oricand  sa va bazati pe noi in urmatoarele privinte: 

 - respectul fata de client;

- punctualitatea livrarilor produselor comandate la data stabilita;

- garantia calitatii si provenientei produselor noastre;

- consultanta in cele mai bune solutii in vederea alegerii produselor;

- eficacitate si seriozitate in tratarea problemelor;

- dinamism si punctualitate in privinta livrarii comenzilor;

- achizitionarea de echipamente noi si de ultima ora pentru a indeplini toate cerintele.


            Va invitam sa navigati pe site-ul nostru si sa ne puneti la incercare maiestria si eficacitatea.

În curs de procesare...